İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 37
09.08.2022Tüm IlanlarRamazan Taşgüzen12 yıllık devlet memuruyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Temmuz ayında mezun oldum. Staj sürecindeyim. Bilgi ve deneyimlerini benimle paylaşacak benim de onlara maksimum fayda saylayacağım ofis arayışı içerisindeyim. Mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Mail: av.rtasguzen@gmail.com5555555555
08.08.2022AvukatSalih TüysüzSALİH TÜYSÜZ - SİVEREK İLÇESİNDEKİ OFİSİMİZDE BİZİMLE BİRLİKTE ÇALIŞACAK 1 MESLEKTAŞA İHTİYACIMIZ VARDIR. 1 YIL VE ALTI KIDEME SAHİP MESLEKTAŞLARIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇMESİNİ RİCA EDERİZ.5439177888
08.08.2022OrtakTUĞBA ARSLAN MAKALHaliliye Şutim hal pazarı yanında bulunan Garden Ofis binasındaki ofisime kadın gider ortağı aramaktayım. İlgilenen arkadaşlar telefondan veya mailden tarafıma dönüş sağlayabilir.5397966034
08.08.2022AvukatAV. İBRAHİMM TAMDAĞBağlı avukat olarak çalışabileceğim veya gider ortağı arayan meslektaşların mail adresinden veya telefon numarasından ulaşmaları rica olunur. kısa özgeçmiş bir yılı aşkın süredir aktıf avukatlık yapmaktayım. mesleki tücrübe ve bilgi bulunduğumuz çağa ayak uyduracak derecede olup ilgilenen meselaktaşlarıma detayları özelden paylaşabilirim .5332653983
04.08.2022AvukatAv. YAKUP YAĞMURLUHUKUK büromuzda çalışacak avukata ihtiyacımız var. Ilgilenen meslektaşlarımıza duyurulur5443666969
03.08.2022DiğerMEHMET KIRBOĞAValilik Çaprazı, 3. Noter karşısında bulunan 3+1 eşyalı ofis kiralıktır. İletişim: 542 201 13 98 - Av. Mehmet KIRBOĞA5422011398
02.08.2022AvukatRamazan TaşgüzenTemmuz ayında mezun oldum. Staj sürecindeyim. Bilgi ve deneyimlerini benimle paylaşacak ofis arayışı içerisindeyim. Mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz.5555555555
31.07.2022AvukatSamet KayaGazi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Evli ve bir çocuk babasıyım. Bir süre C Savcılığı görevi yaptım. Daha sonra görevimden ayrıldım. Şu an avukatlık stajının 3. Ayındayım. Siverekte ikamet etmekteyim. Siverek’te veyahut Urfa merkezde çalışabileceğim bir büro aramaktayım. İletişim no: 050758306635075830663
30.07.2022Ortakİbrahim Halil kaşİŞKUR UN yanında ofise gider ortağı arıyorum.5425684572
26.07.2022AvukatNaif DEMİRTemmuz 2022 tarihi itibariyle fakülte eğitimimi bitirdim ve yasal stajımı yapmak üzere deneyim ve tecrübelerinden faydalanabileceğim bir ofise katılmak istemekteyim. Hukuk eğitimimden önce Kadir Has Üniversitesinde hazırlık eğitimi aldım. B2 seviyesinde İngilizce yeterliliğim bulunmaktadır. Ayrıyeten farklı alanlarda farklı çalışma tecrübeleri edinerek iletişim yeteneklerimi olabildiğince geliştirmiş bulunmaktayım. İlgilenen üstatlarım naifdemir74@gmail.com adresinden veya telefon üzerinden iletişime geçebilirler.5522859281
25.07.2022OrtakBARIŞ KILIÇGider ortağı arayan meslektaşlarım bana ulaşabilir.5059978368
07.07.2022StajyerAv. Mustafa Enver GirginStajyer Avukat İlanı: Bu pozisyona esas ağırlıklı olarak ofisimizin gerek Suriyeli gerekse de diğer menşe ülkelerden sığınmacılar ile idari gözetim ve sınırdışı süreçlerine tabii hassas durumda yabancılara yönelik yürüttüğü hukuki destek ile ilgili görevler üstlenecek, Mülteci hukuku ve hukuk dosyaları alanında kendini geliştirmek isteyen, Mültecilerin geri gönderilme durumlarının hukuki boyutu ve süreçlerinin takip işlemleri ile ilgilenecek ve hak ihlalleri tespit etme ve raporlama konusunda kendini geliştirmek isteyen, Araştırma ve rapor yazma konusunda bilgi sahibi veya konuya ilgi duyan, En az orta seviyede İngilizce dil bilgisine sahip, Bunlara ek olarak kendini hukuk ve icra dosyalarında geliştirmek isteyen, Stajyer avukat meslektaşımız aranmaktadır. İlgilenen stajyer meslektaşlarımız av.mustafaenver@gmail.com adresine güncel CV’lerini gönderebilirler.5051035580
29.06.2022OrtakZeliha UğurAtatürk Bulvarı Novada Park karşısında bulunan ofisimize 3.kişi gider ortağı aramaktayız.5418761470
13.06.2022Tüm IlanlarGÜLİZAR TASAZAnkara Sosyal Bilimler Üniversitesinden 2020 yılında mezun oldum. Ocak ayında avukatlık ruhsatımı aldım. Stajımın ilk altı ayını İstanbul Barosunda sonraki altı ayını ise Şanlıurfa Barosunda tamamladım. Mesleğimi icra edebileceğim iş arayışı içerisindeyim.5416712349
22.05.2022Ortakisa kurtKadri Erdogan caddesinde bulunan ofisimize gider ortagı aramaktayız. Ofisimiz gayet geniş olup, merkezi yerde bulunmaktadır5415094498

<<<Ağustos 2022><<
Ağustos 2022