ARAMIZA YENİ KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ
Tarih: 30.12.2022| Okunma Sayısı: 323

Baromuz Av. Tahir Elçi Konferans Salonu'nda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. Av. Ramiz Erinç SAĞKAN ve Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Sn. Veli KÜÇÜK'ün katılımlarıyla düzenlenen ruhsat töreni ile staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Muhammed Şükrü AVCI, Batuhan DİLAN, Cüneyt ÇELİKTENYILDIZ, Esra İMRAK, Merve ŞENATEŞ, Osman KAYA, İsa ASLAN, Tamer KIZILKEÇİ, Dilvin TABAK, Mustafa Ahmet BALIKÇI, Ahmet AYRAN, Şükran İÇTEN, Mustafa BARAN, Mahmut KARADENİZ, Merve KARAKEÇİLİ meslek yeminlerini ederek avukatlık mesleğine adım attılar.

Yemin törenine katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. Ramiz Erinç SAĞKAN, Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Sn. Veli KÜÇÜK ve Baro Başkanımız Sn. Av. Abdullah ÖNCEL, mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızı tebrik ederek ruhsatlarını takdim etti.

Şanlıurfa Barosu olarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz.

<<<Şubat 2023><<
Şubat 2023