HAK İHLALLERİ KOMİTELERİ UZMAN YARDIMCISI BAŞVURUSU DUYURUSU
Tarih: 18.01.2024| Okunma Sayısı: 612

İLAN DETAYLARI
Şanlıurfa Barosu’nun Avrupa Birliği Demokrasi ve İnsan Hakları Hibe Programı kapsamında gerçekleştireceği "Şanlıurfa Bölgesinde İnsan Hakları İhlallerine Karşı Hukuki Mücadele Kapasitesinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında 35 ay süreli (08:00 – 17:00) mesai saatleri arasında tam zamanlı çalışabilecek, çalışma süresince Avukatlık ve Arabuluculuk faaliyetine devam etmeme, derdest dava ve işlerini takip etmeme koşuluna sahip çalışabilecek ''HAK İHLALLERİ KOMİTELERİ  UZMAN YARDIMCISI” arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI:
Hak İhlalleri Çalışma komitelerinin etkin ve düzenli çalışmasını sağlamak amacıyla organizasyonel ve idari destek sağlamak,
Komitelerin toplantı tutanaklarını hazırlamak, kararları kaydetmek ve bu bilgileri ilgili kişilere ileterek takiplerini sağlamak,
Proje kapsamında Davaların Adli Takibi süreçlerinde avukatların ihtiyaç duyduğu belgeleri toparlamak ve ilgili bilgileri Avukata sunmak,
Hak ihlallerine ilişkin belgelerin dosyalama ve arşivleme sistemi gibi süreçlerine de destek vermek
ihtiyaç halinde, Baro’yu temsilen kurumlararası toplantılara katılmak
Proje dâhilinde gerekli toplantı ve eğitim çalışmalarının düzenlenmesine destek olmak ve bu çalışmalara katılım sağlamak

DENEYİM, NİTELİKLER / GEREKSİNİMLER:
Şanlıurfa Barosuna kayıtlı avukat olmak,,
Son başvuru tarihi itibariyle 1 yıllık Avukatlık kıdemine sahip,
Tercihen Raporlama tecrübesine veya sertifikasına sahip olmak
MS Office vb. programları kullanabilen,
Sivil Toplum ve Gönüllük tecrübesine sahip,
Tercih edilen Erkek adaylar için,  askerlik hizmetini gerçekleştirmiş olması veya tecil etmiş olması
Ulusal ve uluslararası insan hakları mekanizmaları ile ilgili bilgi
Adayların aynı zamanda
İletişim kapasitesinin yüksek,
Ekip çalışmasına uyumlu,

BAŞVURU SÜRECİ:
İlgilenen adayların Türkçe  özgeçmişlerini,  “HAK İHLALLERİ KOMİTELERİ  UZMAN YARDIMCISI” başlığı ile  urfabarosuprojebirimi@gmail.com mail adresine veya Şanlıurfa Barosu Kalemine Fiziken  23.01.2024 günü saat 17:00’a kadar göndermeleri gerekmektedir.
Adayların paylaşmış olduğu kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak işlenmekte olup, yeni açılacak pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla ve üçüncü kişilerle paylaşılmamak şartıyla başvuru tarihinden itibaren iki yıl süreyle saklanacak, bu sürenin sonunda silinecektir.

<<<Şubat 2024><<
Şubat 2024