ARAMIZA YENİ KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ
Tarih: 22.11.2023| Okunma Sayısı: 338

Baromuz Av. Tahir ELÇİ Konferans Salonunda düzenlenen ruhsat töreni ile staj dönemlerini başarıyla tamamlayan İshak ATÇI, Muhammed Şükrü KARATAŞ, Mehmet Ali ŞEYHANLI, Hevin EROL, Hadi KIRBOĞA, Sedat SERT, Gizem ŞAHİNALP, Sümeyra MİZAN, Cansu Dilan BAYRAM, Nilüfer ŞEKER, Muhammed Raşit EREN, Esra Gül ALTUNDAĞ, Mehmet ÇINAR, Dilek Can ARSLAN, Behzat BİNİCİ ve Muhammed Şenol EVREN meslek yeminlerini ederek avukatlık mesleğine adım attılar.
Yemin törenine katılan Baro Başkanımız Av. Abdullah ÖNCEL mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızı tebrik ederek ruhsatlarını takdim etti.

Şanlıurfa Barosu olarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz. meslek yeminlerini ederek avukatlık mesleğine adım attılar.

<<<Şubat 2024><<
Şubat 2024