BAŞKONUŞ YAYLASI-YEDİKUYULAR GEZİ PROGRAMI
Tarih: 2.02.2022| Okunma Sayısı: 547

Değerli meslektaşlarımız;
17-18 Şubat tarihleri arasında baromuz üyelerine özel Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası ve Yedikuyular Kayak Merkezi'ni kapsayacak şekilde 2 gün 1 gecelik gezi düzenlenecektir. Katılım ücreti 250 TL olup geziye katılmak isteyen meslektaşlarımızın 5 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda numarasını belirttiğimiz meslektaşımıza mesaj yoluyla isim bildirmesi rica olunur. Gezi programı ile ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Av. Murat Ceylan 05304125938 B002

*BAŞKONUŞ YAYLASI-YEDİKUYULAR GEZİ PROGRAMI*

*1. Gün 17.02.2022 Perşembe*
Saat 07.00 ’da baro önünden yola çıkılıp Başkonuş yaylasına doğru hareket edilecektir. Başkonuş yaylasında Meydan Gölü’ne doğru yürünüp sonrasında yaylanın üst tarafında bulunan terasa çıkılacaktır. Daha sonrasında dileyen katılımcılar ATV turu veya farklı etkinliklere katılmak suretiyle vakitlerini serbest olarak geçirebilirler. Konaklama yayla içerisinde bulunan doğa evlerinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu evler 4-6-8 kişilik olup bu şekilde kalınacaktır.

*2. Gün 18.02.2022 Cuma*

Saat 08:30’da otelde kahvaltı yapıldıktan sonra Yedikuyular kayak merkezine doğru yola çıkılacaktır. Kayak merkezinde serbest zaman geçirilecektir. Saat 17:00’da dönüş yolculuğuna başlanacaktır.

*Tarih:* 17-18 Şubat 2022
*Fiyat:* 250 ₺