PROJE ASİSTANI BAŞVURUSU DUYURUSU
Tarih: 27.12.2023| Okunma Sayısı: 641

İLAN DETAYLARI

Şanlıurfa Barosu’nun Avrupa Birliği Demokrasi ve İnsan Hakları Hibe Programı kapsamında gerçekleştireceği "Şanlıurfa Bölgesinde İnsan Hakları İhlallerine Karşı Hukuki Mücadele Kapasitesinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında 36 ay süreli (08:00 – 17:00) mesai saatleri arasında tam zamanlı çalışabilecek, çalışma süresince Avukatlık ve Arabuluculuk faaliyetine devam etmeme, derdest dava ve işlerini takip etmeme koşuluna sahip çalışabilecek ''Proje Asistanı'' arayışımız bulunmaktadır.

ARANAN KRİTERLER:

• Şanlıurfa Barosuna kayıtlı olmak

• Proje faaliyetlerinin (hibe programı, eğitimler, toplantılar, izleme ziyaretleri vb.) zaman planına uyumlu yürütülmesinde proje koordinatörüne destek sağlamak

• Proje dâhilinde gerekli toplantı ve eğitim çalışmalarının düzenlenmesine destek olmak ve bu çalışmalara katılım sağlamak, lojistik çalışmaları yürütmek, proje kapsamında etkinlik organizasyonlarının prosedürlere uygun olarak yapılmasını sağlamak

• Projeler için detaylı planlaması için ön hazırlık yapmak,

• Hedef ve bütçelerini sorumlu kişiye sunmak, takip etmek, faaliyetlerin gerçekleşmesini destek olmak,

• Projelerin planlanma ve gerçekleştirilme süreçlerinde destek olmak,

• Partnerler ile etkili iletişim sağlamak, yürütülen projeler hakkında düzenli bilgilendirme yapmak,

• Proje belgelerinin matbu ve portal üzerinden arşivlenmesini sağlamak,

• Kurum tarafından düzenlenen etkinliklere katılmak ve sorumluluk almak,

• İzleme ve değerlendirme süreçlerini takip etmek ve sorumlu kişiye rapor sunmak,

• Projenin gerekli raporlamalarını (teknik ve finansal) hazırlamak ve bu konuda proje koordinatörüne, raporlama ve izleme uzmanlarına destek olmak

• Projenin bütçe ve iş planı takibini yaparak gerekli durumlarda revizyonları hazırlamak için proje koordinatörüne yardımcı olmak

• Kurumsal belgeleri, kurumsal yazışmaları ve raporları Türkçe/İngilizce iki dilde hazırlamak

• Proje kapsamında hedef gruba yönelik yayınlanacak/kullanılacak belgelerin, materyallerin ve görsel, işitsel ya da yazılı kaynakların hazırlanmasına destek sunmak

• B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

DENEYİM, NİTELİKLER / GEREKSİNİMLER:

• Üniversitelerin lisans bölümünden (Hukuk) mezunu olmak,

• Son başvuru tarihi itibariyle 1 yıllık Avukatlık kıdemine sahip,

• 22-40 yaş arası olmak,

• Proje döngüsü yönetimi becerilerine vakıf,

• MS Office vb. programları kullanabilen,

• Organizasyon becerisine sahip,

•B1 İngilizce belgesine sahip olmak

• Seyahat engeli olmamak,

• Araştırma ve raporlama tecrübesine sahip olmak,

• İletişimi kuvvetli,

• Ekip çalışmasına yatkın,

• Sivil Toplum ve Gönüllük tecrübesine sahip,

• Tercih edilen Erkek adaylar için,  askerlik hizmetini gerçekleştirmiş olması

BAŞVURU SÜRECİ:

İlgilenen adayların Türkçe ve İngilizce özgeçmişlerini, diploma ve niyet mektuplarını “Proje Asistanı” başlığı ile  urfabarosuprojebirimi@gmail.com mail adresine veya Şanlıurfa Barosu Kalemine Fiziken  28.12.2023 günü saat 17:00’a göndermeleri gerekmektedir.

Adayların paylaşmış olduğu kişisel veriler, 6698 sayılı Kanun ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak işlenmekte olup, yeni açılacak pozisyonlarda değerlendirilmek amacıyla ve üçüncü kişilerle paylaşılmamak şartıyla başvuru tarihinden itibaren iki yıl süreyle saklanacak, bu sürenin sonunda silinecektir.

<<<Şubat 2024><<
Şubat 2024