ARAMIZA YENİ KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ
Tarih: 7.09.2022| Okunma Sayısı: 344

Baromuz Av. Tahir ELÇİ Konferans Salonu'nda düzenlenen ruhsat töreni ile staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Yasemin KARAKEÇİLİ, Kenan OTURAKÇI, Furkan YUMRUK, Ali Kemal AHMER, Mehmet Reşit ESKİLER, Mehmet Diyadin ESKİLER, Abdulkadir KAYIŞ, Ali ŞEYHANLI, Mahmut AKKUŞ, Turan ARIKTEKİN, Dilan YAVUZ TUNA, Rabia TANRIKULU, Mehmet Cengiz DOĞAN, Barış KILIÇ, İsmail AYDOĞDU, Nurullah SOBAY, Merve Nur SANCAR, Melik TEMEL, Ferhanur KÖLEN, Sinan MEVALİ, Zehra Nur KIRATLI, Abdullah AKYOL, Seyyid Ali BİLSEL, Ömer TAYĞAN, Büşra Nur KESKİN, Rabia CİLKEZ, Yusuf AKAR, Ömer Esat UĞUR, Fatma UYGUNER, Abdulkadir TOK Ve Besime YAZAR meslek yeminlerini ederek avukatlık mesleğine adım attılar.

Yemin törenine katılan Baro Başkanımız Av. Mehmet Velat İZOL, mesleğe yeni başlayan meslektaşlarımızı tebrik ederek ruhsatlarını takdim etti.

Şanlıurfa Barosu olarak aramıza yeni katılan meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz.

<<<Ekim 2022><<
Ekim 2022