SAVUNMA DİRENİYOR

Yolladığımız iğne, iplik, düğme ve ettikleri yeminleri hatırlatmak için cübbelere iliştirilmiş meslek yeminimiz Adalet komisyonunda. Meslek büyüklerimizden Onur ve şeref içinde devir aldığımız bu binlerce yıllık mesleğe; sizlerin diktiği cübbeyi giydirmeyeceğiz!

DİRENECEĞİZ!

BİAT ETMEYECEĞİZ!

KAZANACAĞIZ!

 

Baro başkanlarımız şu an meclis bahçesinde basın açıklaması yaparak; Meclis Adalet Komisyonundaki teklif Sahibi AKP’li ve MHP’li avukat vekillere cüppe, düğme ve iplik gönderiyorlar. Onlar cüppelerine düğme diksin ama biz asla cübbemizi iliklemeyeceğiz #SavunmaSusturulamaz

 

#vazgecmeyeceğiz Bu ülkenin savunma mesleğinin aydın temsilcileri olan Baro Başkanları günlerdir yerlerde ağaç diplerinde soğukta/güneşte banklarda plastik sandalyeler üzerinde başkentte rezalet çekiyorlar. Ülkemiz adına utanç verici olsa da Ülkemiz adına sizin gibilerin varlığı Umudumuz oldu.

 

Urfa Barosu Başkanımız Av. Abdullah Öncel ve YK üyemiz Av.Necati TAŞ milletin meclisinin kapısının önüne bile alınmıyorlar. Bu sebeple güneşin altında barikatların önünde başkanımız ve YK Üyemiz oturma eylemi başlattılar.

 

Urfa BAROSU SEM YK Başkanımız Av. Necati TAŞ da polisin orantısız şekilde bu pandemi sürecinde sıktığı biber gazından etkilenmiştir. Yapılanın bu pandemi sürecindeki etkilerini toplum olarak hep birlikte yaşayacağız #SavunmaDireniyor #SavunmaSusturulamaz