URFA BAROSU'NDA AV. M.VELAT İZOL DÖNEMİ BAŞLADI
Tarih: 7.07.2021| Okunma Sayısı: 291

URFA BAROSU'NDA AV. M.VELAT İZOL DÖNEMİ BAŞLADI

Şanlıurfa Barosu'nun 4 Temmuz 2021 tarihinde yapılan 35. Olağan Genel Kurulu'nda Baro Başkanlığı'nı 362 oy alarak Av. M. Velat İZOL kazandı.

Yönetim Kurulu Üyeliğine Av. Gökhan DAYIK, Av. Müslüm BARAN, Av. Fazilet TAŞTAN ARSERİM, Av. Mahmut TANRIKULU, Av. İsa YILDIZOĞULLARI, Av. Uğur KARADAĞ, Av. Hasan AVCI, Av. Melike DEVRİM, Av. Nahide POLAT ASLAN ve Av. Mehmet ÖZKAN seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeliğine Av. Fırat KAPLAN, Av. Emine ARTIKBOĞA, Av. Serhat HİCRİ, Av. Cemile Didem KARABOĞA ÖZKAN ve Av. Seda TALMAÇ seçildi.

Denetleme Kurulu Üyeliğine Av. Mukaddes Ela UĞUR, Av. Kazım YAŞAR ve Av. Fırat ÖNCEL seçildi.

TBB Delegeliğine ise Av. Abdullah ÖNCEL, Av. Hikmet DELEBE ve Av. Murat ÇAKMAK seçildi.

Önceki dönem Baro Başkanı Av. Abdullah ÖNCEL, görevi yeni seçilen başkan Av. M.Velat İZOL’a, önceki dönem yönetim kurulu üyeleri ise görevi yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine yapılan törenle devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Yeni Başkan Av. Mehmet Velat İzol; "Seçim sonuçlarının herkese hayırlı olmasını diliyorum. 2,5 sene başkanlık yapan Av. Abdullah Öncel ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Genel kurul konuşmamda söylediğim gibi bundan sonra hiçbir meslektaşımız bize yakın veya bize uzak olmayacaktır. Avukatlık kanunun baro başkanına veya yönetim kuruluna yüklemiş olduğu görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getireceğimiz konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesileyle yönetim kurulu adına bütün meslektaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun." sözlerine yer verdi.

<<<Eylül 2021><<
Eylül 2021